Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand

intrã
Temperaturã
Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand
Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand

Bine ai venit

la Paradisul Acvatic!

Paradisul Acvatic s-a deschis în iulie 2007 şi întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate şi agrement fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 mp parte acoperită şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival.

Cu o capacitate de 2000 de persoane, complexul dispune de :  6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber,  tobogane cu apă,  saunejacuzzigrotă de relaxare,  sală de fitness,  teren de fotbal acoperit,  teren de volei pe nisip,  restaurant şi terase

Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de razele soarelui în zona de sezlonguri amenajată în jurul bazinelor pentru aproximativ 1500 de persoane.

De la prichindeii care se bălăcesc în apă lângă părinţi, la vârstnicii care, deşi se deplasează greu, ajung la bazin pentru a se hrăni cu porţia de sănătate, nu există persoana care sa nu fie binevenita in lumea apei.
 

tur

Cea mai avansata

tehnologie de tratare a apei din piscine

Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanţă necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depăşite niciodată, obţinându-se o apă perfect curată.  În plus, se mai utilizează şi o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru menţinerea calităţii apei în parametri normali.

Dispunând de o parcare generoasă (aprox. 600 de locuri), vă puteţi lăsa maşina în siguranţă pe perioada şederii în complex.

B-dul GRIVIŢEI 2F-2G,

(ieşirea spre Tg. Mureş)
BRAŞOV-ROMÂNIA

45.67376545805892       25.58437943458557

 

Aboneazã-te!
inchide newsletter-ul
Newsletter


intretinere compresoare, reparatii compresoare brasov, revizii compresoare industriale

cabinet stomatologic Brasov, cabinet stomatologie Brasov, stomatologie Brasov

Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand

inchide fereastra
like paradisul acvatic on facebook, like paradisul acvatic pe facebook