Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina brasov, strand

menu

Welcome to Paradisul Acvatic

AViziparadicsom 2007 júliusában nyitotta meg kapuit és teljesíti az összes olyan feltételt amely által igazi egészségügyi és üdüloközponttá válik. A komplexum 12.000 négyzetméternyi fedett területtel, valamint 12.000 négyzetméternyi nyári üdülésre alkalmas külterülettel rendelkezik.

Kapacitása 2000 személy, valamint rendelkezik 6 belso medencével, valamint 2 szabadtérivel, vizicsúszdákkal, szaunával, jacuzzival, piheno barlanggal, fitness teremmel, fedett, labdarugásra alkalmas területtel, homokos röplabda pályával, vendéglokkel és teraszokkal.

Felkínáljük Önöknek azt a lehetoséget, hogy élvezhessék a nap sugarait az 1500 személy részére kialakított medence melletti napozóágyas téren.

 

A komplexum az egyik

legfejlettebb medence vízének kezelésére alkalmas technológiával van felszerelve

A komplexum az egyik legfejlettebb medence vízének kezelésére alkalmas technológiával van felszerelve, amelyhez tartozik egy klasszikus szurési berendezés valamint egy olyan kezelési rendszer amely maga után vonja a legújabb felszerelést, mint pl. mikroprocesszorok amelyek átadják a vizet pumpáló felszerelésnek az adagolási szintre vonatkozó adatokat. Ennek következtében megmaradnak az optimális értékek és ezáltal a víz tökéletesen tiszta marad. Ezen felül, egy olyan technológia is használatban van amely ultraibolya sugarakkal éri el, hogy a víz minosége a megfelelo paraméterek között maradjon.

A komplexum emellett nagy parkolóval rendelkezik (kb. 600 hely) ahol biztonságban tudhatja autóját a komplexumban töltött teljes idotartam alatt.

A szülok felügyelete alatt pancsoló gyerekektol, az öregekig akik bár nehezen közlekednek, mégis eljutnak az egészséget biztosító medencéig, mindenki élvezheti ezen vizivilág adta lehetoségeket.

Location

Citeste regulamentul