Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina Brasov

menu

Szorakozás

Csúszdák, Hills ugrik, Dusuri rustice, Rusztikus zápor, Kültéri medencék

Csúszdák

Az esetleges balesetek elkerülése végett, megkérjük tartsa tiszteletben a csúszdák használatára vonatkozó utasításokat, valamint az csúszás időtartama alatt megszabott pozíciót.

more

Ugródeszkák

Az esetleges balesetek elkerülése végett, megkérjük tartsa tiszteletben az ugródeszkák használatára vonatkozó utasításokat, valamint az ugrás esetében felvevendő helyes testtartást.

more

Dusuri rustice

Duşul, ca modalitate de spălare şi răcorire a corpului, a existat din cele mai vechi timpuri. Înainte de a exista robineţi, automatizări, pompe şi tehnologie de ultimă oră, oamenii au găsit soluţii dintre cele mai simple pentru a primi apă din belşug.

more

Röplabda pálya homokon

Egy fürdés után egy finom homokos és hálóval ellátott pálya vár rád, ahol egy igazi röplabda bajnokságot játszhatsz … mindezt barátaid mellett. Ne feledd kérni a labdát a recepción.

more

Kültéri medencék

Nyáron, a lazulás és a szórakozás a külső 12.000 m2 is kiterjed, minden korosztály számára. Az úszómedence és a gyerekmedence melegített, a víz hőmérséklete 24-28 fokos, a külső időjárási viszonyok függvényében.

more

Location