Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina Brasov

menu

Egészség

Nyilvánvaló, hogy napjainkban, minden korosztály kevésbé aktív és kevésbé egészséges életmódot folytat. Megőrizheti fizikai és pszichikai tónusát speciális, professzionális gépekkel felszerelt termünkben: 2 futószalag, elliptikus kerékpár, statikus kerékpár, különböző láberősítő gépek (lejtős és vízszintes), számos hasizom-erősítő gép, hasizom-erősítő pad, bicepsz gép, tricepsz gép, hátizóm-erősítő gép, farizom-erősítő gép, multifunkcionális gép különböző izmok erősítésére, hajlító izomerősítő gép,[...]

Úszómedence

Az úszás minden valószínűséggel az egyik legszebb és legegészségesebb sport, amelyet minden korosztály egyaránt gyakorolhat úgy hűvős időben, mint a meleg nyári napokon.

more

sala de fitness paradisul acvatic

Fitneszterem

Nyilvánvaló, hogy napjainkban, minden korosztály kevésbé aktív és kevésbé egészséges életmódot folytat.

more

aqua gym brasov, paradisul acvatic brasov

Vizitorna

Napjainkban, a vizitorna egyre nagyobb teret hódit mint az egyik leggyakorlottabb sport. Először Franciaországban jelent meg nagyjából 50 évvel ezelőtt, azonban hamar kivívta magának a világ egyik legkeresettebb sportjának címet.

more

Focipálya

Elhívhatod barátaidat egy focira, a nap bármely szakaszán, egy modern és tágas, műgyeppel, légkondival és megfelelően kivilágított terembe.

more

Location

Citeste regulamentul