complex masaj Brasov

meniu

Masaj

Masajul este recunoscut încă din cele mai vechi timpuri iar în prezent reprezintă una dintre cele mai la îndemână metode de relaxare a trupului şi minţii. 

Fie că ne referim la masajul terapeutic, de relaxare sau cel anticelulitic,  te asigurăm ca vei avea parte de cele mai bune tratamente din partea maseurilor cu experinţă, colaboratorii  noştrii de încredere,  în condiţiii optime de igienă, discreţie şi ambient plăcut.

Masaj de relaxare

Masajul, mai presus de toate ne oferă o senzaţie de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătăţirea circulatiei sângelui şi a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulaţiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Astfel, acest tip de masaj contribuie la inducerea unei  stări mentale pozitive, diminuarea anxietaţii şi a depresiei, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi creează stări de relaxare profundă, înlăturând somnolenţa din timpul zilei şi insomnia.

Masaj anticelulitic

Masajul anti-celulită este una din cele mai bune soluţii de a scăpa de aspectul neplăcut al pielii “coajă de portocală". Acest tip de masaj se efectuează local, în zonele afectate de celulită.  Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulită. 

Prin acţiunea directă asupra straturilor superficiale ale corpului se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sângelui.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o ştiinţa foarte veche, folosită pentru tratarea,diagnosticarea şi prevenirea diverselor afecţiuni. Reflexoterapia constă în tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile, astfel contribuind la deblocarea şi eliminarea acumularilor de toxine din organism.

Pentru a beneficia de serviciile de masaj puteţi face rezervări la recepţia complexului.

bazin de relaxare paradisul acvatic brasov

Bazin de relaxare

Prevăzut cu diuze pentru hidromasaj şi duşuri cervicale, bazinul de relaxare vă oferă mai multe variante de a vă detensiona şi de a scăpa de stresul cotidian.

mai mult

Bazin interior-exterior

În acest bazin vă puteţi relaxa chiar şi iarna, la -20˚C, în jumătatea exterioară admirând zăpadă din jur.

mai mult

Sauna finlandeza

Beneficii:
· Elimină toxinele reţinute în organism;
· Relaxează fizic, dar şi mental;
· Elimină excesul de apă din ţesuturi;

mai mult

Bio-sauna

Bio-sauna functionează la fel ca o saună finlandeză diferenţa fiind temperatura mai scazută, suportabilă de către persoanele cu sensibilitate la temperaturi ridicate.

mai mult

Sauna umeda

Beneficii:
·  Elimină toxinele reţinute în organism;
·  Hidratează pielea;
· Topeşte stratul adipos;  

mai mult

Grota de relaxare

Grota de relaxare este o încăpere liniştită în care vă puteţi destinde stând întinşi pe o banchetă încălzită, înveliţi fiind de o pătură de apă caldă, vizionând proiecţii cu diferite tematici şi ascultând sunete din natură.

mai mult

Hidromasaj

Hidromasajul, foarte popular în ţările dezvoltate a devenit un element deosebit de important în soluţiile de management al stresului.  Astăzi este din ce în ce mai uşor şi necostisitor să te poţi bucura de hidromasaj în fiecare zi după programul de muncă.

mai mult

Dusuri cervicale

Stresul afectează din ce în ce mai multe persoane, în special tânăra generaţie. Nervozitatea accentuată şi de durată provoacă o serie de afecţiuni la nivelul coloanei cervicale şi lombare prin faptul că muşchii se contractă din ce în ce mai des şi involuntar.

mai mult

Jacuzzi

Jacuzzi este în primul rând o metodă de relaxare şi eliminare a stresului. Dar cazile cu hidromasaj au şi beneficii asupra sănătăţii noastre. Ele pot fi utilizate în tratarea durerilor musculare şi articulare, precum şi a celor ale sistemului osos.

mai mult

Masaj

Masajul este recunoscut încă din cele mai vechi timpuri iar în prezent reprezintă una dintre cele mai la îndemână metode de relaxare a trupului şi minţii. 

mai mult

Localizare

Citeste regulamentul