Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina Brasov

meniu

Paradisul copiilor

La noi puteţi să veniţi împreună cu toată familia!

În timp ce dvs aveţi parte de relaxare, am creat cadrul potrivit pentru distracţia şi joaca copiilor dvs. Bazinul cu apă caldă este special creat şi amenajat pentru confortul şi siguranţa copiilor.  De asemenea, calitatea apei este atent monitorizată prin intermediul  sistemelor de filtrare şi  prin dezinfectări regulate.

Piscine pentru copii

La noi puteţi să veniţi împreună cu toată familia! În timp ce dvs aveţi parte de relaxare, am creat cadrul potrivit pentru distracţia şi joaca copiilor dvs. Bazinul cu apă caldă este special creat şi amenajat pentru confortul şi siguranţa copiilor.

mai mult

Tobogane

Minitoboganele situate în interiorul piscinei pentru copii reprezintă încă o provocare pentru cei mici de a se juca şi distra în apă.

mai mult

Tobogane exterioare (PARADISUL DISTRACŢIEI)

O zonă de distracţie special creată pentru amatorii de adrenalină, cu 3 tobogane exterioare cu grad de dificultate mediu-scăzut. Iar, pentru amatorii de relaxare, layz river vă crează momentu perfect pentru destindere. 

mai mult

Organizare zi de nastere

Copilul dvs merita un cadou inedit: o zi în Paradisul acvatic alături de prietenii săi ! Stim că acestă zi  este extrem de importantă atât pentru părinţi cât şi pentru cei mici, iar o astfel de zi petrecută în universul distractiv al apei poate fi  o minivacanţă binemeritată.

mai mult

Localizare

Citeste regulamentul