Complex Paradisul Acvatic Brasov, piscina Brasov

meniu

Relaxare

Scapă de stresul acumulat la lucru şi relaxează-te!

Profită acum de câteva ore, doar pentru tine şi răsfaţă-ţi simturile într-un cadru inedit!

Te aşteaptă un Paradis Acvatic, locul ideal în care efortul fizic se îmbină  într-un mod plăcut cu relaxarea prin diverse metode (bazine cu hidromasaj, saune umede sau uscate, grotă de relaxare,  sală de sport, jacuzzi şi zonă de relaxare, masaj).

bazin de relaxare paradisul acvatic brasov

Bazin de relaxare

Prevăzut cu diuze pentru hidromasaj şi duşuri cervicale, bazinul de relaxare vă oferă mai multe variante de a vă detensiona şi de a scăpa de stresul cotidian.

mai mult

Bazin interior-exterior

În acest bazin vă puteţi relaxa chiar şi iarna, la -20˚C, în jumătatea exterioară admirând zăpadă din jur.

mai mult

Sauna finlandeza

Beneficii:
· Elimină toxinele reţinute în organism;
· Relaxează fizic, dar şi mental;
· Elimină excesul de apă din ţesuturi;

mai mult

Bio-sauna

Bio-sauna functionează la fel ca o saună finlandeză diferenţa fiind temperatura mai scazută, suportabilă de către persoanele cu sensibilitate la temperaturi ridicate.

mai mult

Sauna umeda

Beneficii:
·  Elimină toxinele reţinute în organism;
·  Hidratează pielea;
· Topeşte stratul adipos;  

mai mult

Grota de relaxare

Grota de relaxare este o încăpere liniştită în care vă puteţi destinde stând întinşi pe o banchetă încălzită, înveliţi fiind de o pătură de apă caldă, vizionând proiecţii cu diferite tematici şi ascultând sunete din natură.

mai mult

Hidromasaj

Hidromasajul, foarte popular în ţările dezvoltate a devenit un element deosebit de important în soluţiile de management al stresului.  Astăzi este din ce în ce mai uşor şi necostisitor să te poţi bucura de hidromasaj în fiecare zi după programul de muncă.

mai mult

Dusuri cervicale

Stresul afectează din ce în ce mai multe persoane, în special tânăra generaţie. Nervozitatea accentuată şi de durată provoacă o serie de afecţiuni la nivelul coloanei cervicale şi lombare prin faptul că muşchii se contractă din ce în ce mai des şi involuntar.

mai mult

Jacuzzi

Jacuzzi este în primul rând o metodă de relaxare şi eliminare a stresului. Dar cazile cu hidromasaj au şi beneficii asupra sănătăţii noastre. Ele pot fi utilizate în tratarea durerilor musculare şi articulare, precum şi a celor ale sistemului osos.

mai mult

Masaj

Masajul este recunoscut încă din cele mai vechi timpuri iar în prezent reprezintă una dintre cele mai la îndemână metode de relaxare a trupului şi minţii. 

mai mult

Localizare

Citeste regulamentul