bazin de inot Brasov

meniu

Sala de fitness

Este evident faptul că, în zilele de astazi, oamenii de toate vârstele devin mai puţin activi şi au un stil de viaţă mai puţin sănătos. 

Vă puteţi menţine tonusul fizic cât şi psihic în cadrul sălii noastre special echipată cu o gamă complexă de aparate profesionale: 2 benzi de alergare, bicicletă eliptică, bicicletă statică, diverse prese pentru picioare (plan declinat şi plan orizontal), aparate multiple pentru abdomen, bancă pentru abdomene, aparat pentru biceps, aparat pentru triceps, aparat pentru muschii lombari, aparat pentru muschii dorsali, aparat multifuncţional pentru diverse grupe musculare, aparat pentru aductor, aparat bicepsfemural din culcat, bancă multifuncţională, aparat pentru cvadriceps, aparat pentru deltoizi, aparat multifuncţional şi  pentru flotări la paralele, aparate pentru muschii pectorali, bandă elastică şi o gamă largă de gantere şi discuri.

Fiind o sală spaţioasă vă puteţi simţi confortabil într-o atmosferă prietenoasă iar cei doi instructori sportivi sunt la dispoziţia dvs încercând să vă cunoască nevoile şi să vă asiste în vederea obţinerii rezultatelor dorite.

De asemenea în incinta sălii puteţi găsi o gamă diversificată de racoritoare, energizante şi suplimente nutritive.

La finalul desfăşurării sedinţei de fitness vă puteţi relaxa şi în cadrul complexului,  în limita timpului disponibil şedinţei de fitness ( obigativitatea de a petrece cel puţin 45 minute în  cadrul sălii de fitness).

Abonament: 250 lei ( 12 sedinţe X 2 ore )

Bazin de inot

Înotul este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase şi eficiente sporturi, putând fi practicat atât pe timp racoros, cât şi în zilele toride ale verii şi adresându-se tuturor categoriilor de vârstă.

mai mult

sala de fitness paradisul acvatic

Sala de fitness

Este evident faptul că, în zilele de astazi, oamenii de toate vârstele devin mai puţin activi şi au un stil de viaţă mai puţin sănătos.

mai mult

aqua gym brasov, paradisul acvatic brasov

Aqua-gym

Aquagym-ul începe să se impună ca unul dintre cele mai agreate şi practicate sporturi. El a apărut în Franţa acum 50 de ani şi relativ repede s-a impus ca unul dintre cele mai căutate sporturi în toată lumea.

mai mult

Teren de fotbal

Poţi să-ţi provoci prietenii la un meci de fotbal , in orice moment al zilei, într-o sală de fotbal modernă şi spaţioasă,  cu gazon sintetic, climatizată şi luminată corespunzător.

mai mult

Localizare

Citeste regulamentul